Fortsätt sprida drömmen

Här en hälsning från Guatemala, där Masomenos just nu besöker leverantörer och några av de projekt vi stöder. Så här reflekterar María Pacheco, medgrundare till Wakami och den ideella organisationen Communities of the Earth, över nuläget: 

“Förändringarna som vi har sett, när vi människor arbetar tillsammans för att skapa en välfärd som inkluderar alla sorters grupper i världen, en välfärd som värderar förfädernas kulturer och en välfärd som skyddar och bevarar ekosystemen – det är det som får oss att tro på möjligheterna! Vi vet att våra drömmars värld börjar ta form när vi, jordens folk, strävar tillsammans.”

“Du och alla andra fina människor som bär våra smycken är en del av det.”

“Detta är en inbjudan till alla som på något sätt vill delta i denna process: skapa marknader, utveckla produkter, utbilda grupper och samhällen, finansiera processer… ta detta system till andra länder… Detta är en inbjudan att arbeta tillsammans mot en kollektiv dröm som redan börjat bli verklighet.”

María Pacheco


Du är en del av det

När vi ser resultat som hos Wakami-grupperna och deras familjer, är det inte svårt att ryckas med i entusiasmen. Det är så mycket mer än handtillverkat mode, så mycket mer mer än fairtrade. Och du och alla andra fina människor som bär Wakamis smycken, är en del av både gemenskapen och budskapet. Fortsätt upptäcka, njuta och dela!

Se bilderna från Guatemala på Facebook

Här är länken: https://www.facebook.com/pg/masomenos.se/photos/?tab=album&album_id=662974867113858

SparaSpara

Independently verified
66 recensioner