Nyheter 2016 – 2017

Wakami WA0591-05 Inner Health Balance Aegan armband

Hösten/vintern 2016-2017 kommer flera efterlängtade smyckesnyheter från Wakami till Sverige. Titta i vårt fotoalbum med alla smycken som anländer i början av november!

Nya kollektioner och uppdaterade storsäljare

4 Elements är en mycket kraftfull linje, inspirerad av naturens krafter. Dessa makter styr beteendet på planeten och representerar samtidigt specifika mänskliga egenskaper. Den är skapad med tanke på män och symboliserar de fyra elementen: luft, vatten, eld och jord.

All One Complements har funnits en tid i färgställningar som kompletterar de populära premiumsmyckena All One. Nu kommer fyra armband för män i samma serie; rustika och kraftfulla.

Inner Health är en kollektion som påminner om vikten av balans. Dessa smycken berättar att fyra delar av oss behöver alla stimuleras och stå i samklang med varandra för hälsa och välbefinnande: tanke, kropp, ande och känslor.

Life Is What You Make of It är Wakamis mest flexibla kollektion, som kan bäras som armband, halsband och i vissa fall även som ankelsmycke och hårdekoration. Nu i nya, rena linjer och spännande färgställningar.

Wakami presenterar också stolt en omdesignad version av en av dess mest framgångsrika serier, Urban Tribe, en inbjudan till att vara dig själv. Urban Tribe är en mångsidig, anpassningspar och tillgänglig kollektion. Wakamis designer har inför 2016-2017 givit dem en ny form och en sprakande färgtwist.

Mer information om Wakamis nya smycken kommer.

Independently verified
66 recensioner