Masomenos på Gunnebo Slott

17 – 18 november 2012

På stämningsfulla Gunnebo Slott & Trädgårdars första julmarknad för i år kan du träffa oss, Annika och Sofia, från Masomenos. Vi har laddat upp med de senaste smyckena till extra bra priser.

Vi är särskilt glada över att kunna visa upp en ny kollektion som vi just blivit svensk representant för, även den från Guatemala och med stark koppling till socialt och ekonomiskt utvecklingsarbete. De  personliga smyckena är redan populära i USA, Storbritannien, Spanien och Italien. Vi kan inte berätta mer nu, men den som kommer till marknaden kan titta, prova och köpa.

Masomenos Julmarknad på Gunnebo 2012 - Look good. Do good.Våra smycken har sällskap av klassiskt och modernt hantverk av hög kvalitet från flera utställare. Dessutom säljs delikatesser och konfektyr av traditionellt slag, samt förstås också slottets eget SM-guldbelönade surdegsbröd. Barnen kan roa sig med gycklare, ponnyridning, tomtemors stuga och mycket mer.

Vi är på plats lördag och söndag mellan kl 11 – 17. Välkommen!

Berätta gärna om du kommer på Masomenos Facebook-sida. Där finns det två evenemang upplagda, ett för lördag den 17:e och ett för söndag den 18:e.

Independently verified
66 recensioner