Julmarknad på Gunnebo

Lördag och söndag den 29 – 30 november bjuder Gunnebo slott och trädgårdar in till årets julmarknad. Som vanligt blir det en alldeles särskilt mysig blandning av aktiviteter, mat och försäljning i stämningsfull miljö.

I det nybyggda snickeriet finner ni Masomenos med smycken, dekorationer och andra klappar från Wakami och Guate!Guate. Runt oss hittar ni också västsvenska matproducenter och lokalt hantverk av hög kvalitet.

Ur programmet

Marknaden pågår från kl 11 till 16, bägge dagarna. Missa inte eldshowen vid Kejsarterrassen kl 15.00 båda marknadsdagarna.

Lunch och fika

I Gunnebo Kaffehus och Krog kan du äta lunch alla julmarknadsdagar kl 11.30-14.30. Extra fikaservering i slottsvalvet kl 11-16. Dessutom är grillen igång utomhus.

Tomtemor serverar julgröt

I sin lilla röda stuga vid lantgården bor Tomtemor. Under julmarknaden serverar hon julgröt till dem som hälsar på henne. Efter julmarknaden har Tomtemor sagostund för barn söndagarna 7 och 14 december. Läs mer…

Guidade slottsvisningar

Under julmarknadshelgerna erbjuder slottet guidade turer i slottet. Hör berättas om familjen Halls liv på Gunnebo och om arkitekt Carlbergs dröm och vision om platsen.

Gårdstomtarnas värld

De små gårdstomtarna bor på lekberget vid lantgården. Med stämningsfull ljussättning i deras små hus är det en utställning som både barn och vuxna inte får missa. Fri entré!

Ta bussen till Gunnebo

Tänk på miljön och de begränsade parkeringsmöjligheterna! Se vasttrafik.se för tider. Närmaste hållplats är Runde sten alternativt Kristinedal.

Mer detaljer på slottets webbplats!

Kommer du?

Klicka i “kommer” på Facebook, så ses vi!

Independently verified
66 recensioner