Betaversion med betarabatt

Nu slår vi äntligen upp portarna, i alla fall lite på glänt, till vår nya webbplats. Färgen har knappt torkat och här och var står byggnadsställningarna kvar, men vi vill så gärna ha er här så vi kan inte vänta längre.

Att ni klickar runt i en betaversion betyder att det mesta fungerar, men inte allt. Överraskningar kan fortfarande förbrylla både kunder och oss själva. Här och var är det fel format på text och bild, och på andra ställen kan plötsligt en engelsk fras dyka upp. Vi har alltså lite kvar att göra innan allt är som vi vill. Exempelvis kan vi redan nu säga att Internet Explorer inte är den bästa webbläsaren för masomenos.se (men det gäller ju i och för sig hela webben i övrigt också…). Använd gärna Safari, Chrome eller Firefox – det är bra webbläsare.

Betarabatt för modiga kunder

Men som sagt, ni är hjärtligt välkoma att både titta runt och handla. Eftersom vi befinner oss i slutet av byggfasen och saker och ting kan strula, erbjuder vi just nu 10 procents betarabatt. Då får ni å andra sidan stå ut med att vi kanske mejlar lite extra i samband med en beställning, eller att det kan ta aningen längre tid att få varorna.

Men på med hjälmen och kliv in! Här är din rabattkupongskod: kealsh9arn7im3o

Du klistrar in den på väg till kassan, vid frågan “Har du en kupong?”. När vi börjar köra sajten i skarpt läge, troligen under vecka 49, kommer rabattkupongen att bli ogiltig.

 

Independently verified
66 recensioner