Julen ska vara fridfull. Eller hur? Trots det stressar de flesta av oss och hinner ändå inte allt. Vi tycker du ska försöka frammana ett lugn dagarna innan julafton – och njuta av det.

Så har du ännu några paket till att skaffa och vill vinna lite tid? Här är vår lista på de bästa julklapparna som kan hinna fram innan julafton.

  1. Ingenting. Rädda Barnens suveränt formulerade kampanj går till något bra och med flera pågående katastrofer i världen behövs det verkligen. Klapparna hittar du här.
  2. Musikhjälpen. Sändningarna är över och buren borta, men fortfarande går det att buda på några av alla svenska folkets auktioner. Allt blir till pengar som kan rädda barn undan övergrepp. Klapparna hittar du här.
  3. Ett träd i en gammelskog. Var med och bevara Sveriges sista gammelskogar tillsammans med stiftelsen Naturarvet. Klapparna hittar du här.
  4. Värmande filtar. Hjälp FN:s flyktingorgan UNHCR se till att de som fryser i vinter får det varmare. Pröjsa, skriv ut gåvobeviset och ge bort! Klapparna hittar du här.
  5. Presentkort från Masomenos. En gåva som ger åt två håll. Fina smycken till någon du gillar och inkomst, självkänsla och stabilitet till kvinnor i utsatta delar av Guatemala. Klapparna hittar du här.

freestocks.org

Independently verified
66 recensioner