Masomenos-linne

180 kr

Snygg, mörkturkos top med racerback. Bästa sättet att visa att du mixar schysst stil med schysst handel. Bär du våra smycken är detta det perfekta sommarplagget att matcha med.

Detta är ett profilplagg som erbjuds tillfälligt. Det ingår inte i vårt vanliga sortiment. Det är tillverkat med god koll på miljö och anställningsvillkor, men genererar alltså inte arbetstillfällen eller inkomster i Guatemala, som våra huvudprodukter gör.

  • vikt 220 g/m²
  • 100 % bomull
  • tight snitt
  • lämnar skulderbladen fria
Nollställ
Artikelnr: MoM2014ML Kategori: Taggar: , , Varumärke:

Beskrivning

Vet du inte vad du ska ha på dig till våra smycken? Här har du en sval, snygg top som alltid är rätt. Ett sportigt, kvinnligt klädesplagg, som redan för länge sedan uppnådde kultstatus. Denna tanktopp med racerback kombinerar rörelsefrihet med feminin betoning genom ett tight snitt. Den löper samman i den övre delen av ryggen och lämnar skulderbladen fria.

Detta är ett profilplagg och ingår inte i vårt vanliga sortiment. Det är tillverkat med god koll på miljö och anställningsvillkor, men genererar alltså inte arbetstillfällen eller inkomster i Guatemala, som våra huvudprodukter gör.

Leveranstiden är något längre än normalt – räkna med c:a 8 – 10 arbetsdagar.

Mer information

Storlek

S, M, L, XL

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Linne med Masomenos hand och slogan
Masomenos-linne
180 kr

Pin It on Pinterest