500 kr i gåva till Vamos Adelante

500 kr

Stöd utvecklingen i Guatemala genom projektet Vamos Adelante. Masomenos vidarebefordrar din gåva till organisationen i Guatemala (minus betalningsföretagets avgifter på sammanlagt 17,50 kr).

En gåva på 500 kronor räcker till exempel till:

  • ett ekologiskt vattenfilter (förorenat vatten är en vanlig dödsfälla för barn på landsbygden)
  • en griskulting
  • en terminsavgift för en elev i grundskolan

Efter betalning kan du, om du vill, ladda hem ett gåvocertifikat som pdf. Det kan du skriva ut och ge bort, till exempel.

Artikelnr: Vamos 500 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Nu kan du ge en gåva till projektet Vamos Adelante. Du bidrar då till utbildning, hälso- och näringshjälp till fattiga i mer än 24 byar i regionen Esquintla, i Guatemala.

Vi som driver Masomenos har själva arbetat som volontärer i projektet, som startats och drivs av svenskan Nina Jörgensen. Vi stöder projektet alltjämt, hälsar regelbundet på och kan intyga att organisationen är unik, med en påtaglig närhet till människorna, minimala administrationskostnader och en stark tro på de utsattas egen kraft.

Vamos Adelantes verkar i en isolerad del av Guatemala, där de arbeten som finns ofta är tillfälliga, ackordavlönade och slitsamma sysslor på kaffe- och sockerodlingar. Genomsnittsfamiljen har fem barn och det är alltför vanligt med analfabetism och sjukdomar relaterade till undernäring, parasitinfektioner, alkoholism och andra följder av kronisk fattigdom.

Din gåva hjälper Vamos Adelantes arbete med att etablera skolor och hälsoinrättningar, rekrytera lokala utbildnings- och hälsoinformatörer och ge utsatta familjer nya möjligheter genom t ex en egen gris, en modern vedspis och ekologiska vattenrenare.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.